contact
TELEFON
0332.413.401
logo
TRANSPORT GRATUIT IN INTREAGA TARA
Pentru comenzile cu o valoare minima de 300 lei.
CONSILIERE TELEFONICA GRATUITA
asigurata de personal calificat.
LIVRARE DISCRETA
in ambalaje bine sigilate fara informatii despre continut.

Termeni si Conditii

 

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Ne rezervam dreptul de efectua modificari ai termenilor si conditiilor de utilizare, politicii de confidentialitate cat si asupra site-ului fara vreo notificare prealabila catre utilizatori. Din acest motiv, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Informatiile de pe acest site nu au intentia de a inlocui sfatul unui medic specialist.

 

1. Conditii de acces si utilizare

Accesarea, vizualizarea si efectuarea comenzilor pe site-lui nostru poate fi facuta doar de catre persoanele care au varsta peste 18 ani si care sunt de acord sa vada imagini cu continut sexual (explicit sau nu). Plasand o comanda, va asumati raspunderea de a avea varsta minima legala de a cumpara produse din acest magazin virtual. Daca descoperim ca nu aveti minim 18 ani, ne rezervam dreptul de a anula comanda. Atat vizitarea cat si cumpararea de pe www.fleshlight.com.ro implica acceptarea tuturor conditiilor.

2. Drepturi de autor

Elementele prezente pe site site (text, imagini, butoane, elemente de grafica, etc.) sunt proprietatea noastra si sunt protejate conform legii. Accesul la informatiile continute de site garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor noastre, fara acordul scris din partea noastra.

Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate.

 

2. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. fleshlight.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si includ TVA.

La valoarea facturii se pot adauga taxe de transport, respectiv 19 lei prin Posta Romana sau 14 lei prin Curierat rapid.

3. Livrarea

Comenzile se supun conditiilor de acceptare si disponibilitate. Ne rezervam dreptul de a nu accepta comenzi. Preturile sunt valabile la momentul introducerii lor si se pot schimba fara vreo notificare prealabila.

Recomandam livrarea produselor prin Curierat Rapid pentru evitarea problemelor ce pot aparea in urma trasportului prin Posta Romana. Nu raspundem de eventualele deteriorari ale coletelor ce pot aparea in timpul transportului. Daca se intampina probleme la receptia coletelor, acestea trebuie sesizate neaparat in ziua ridicarii coletelor la numarul de telefon 0332 413 401.

Se accepta cumparatori din alte tari precum si livrari de produse in alte tari.  

 

4. Plata

fleshlight.com.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs. Costul de transport este suportat partial sau integral de firma noastra in functie de optiunea de livrare si de valoarea comenzii conform celor specificate in sectiunea livrare in site.

Plata in avans este de asemenea posibila, prin virament bancar. Pentru a intra in posesia datelor bancare va rugam sunati la 0332 413 401.

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

5. Dreptul de proprietate

Produsele livrate raman in proprietatea fleshlight.com.ro pana la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

6. Politica de returnare

In cazul in care produsul cumparat nu corespunde cerintelor initiale (culoare, material, dimensiune, s.a.), Clientul are obligatia de a contacta telefonic vanzatorul(fleshlight.com.ro) pentru a solutiona problema. Produsul poate fi returnat in maxim 2 zile de la primire solicitandu-se inlocuirea cu un altul, si daca e cazul achitarea din partea clientului a diferentei de pret; Produsele pot fi returnate doar in ambalajul lor original, nefolosite, intacte. In cazul in care produsul nu este returnat conform conditiilor de mai sus, compania poate refuza inlocuirea acestuia.

6.1 Probleme receptie colete

Eventualele probleme intampinate la receptia coletelor trebuie sesizate neaparat in ziua ridicarii coletelor la numarul de telefon 0332 413 401; Pentru a evita insa aceste probleme va sfatuim sa alegeti transportul prin curierat rapid;

6.2. Dreptul de returnare nu exista in cazul in care:

... produselor realizate sau achizitionate special dupa dorinta clientului (la comanda).

... produselor care din motive igienice nu pot fi returnate dupa folosirea lor.

... articole de uz sexual  (Intim) care au fost folosite.

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

Costurile de transport pentru returnare sunt suportate de catre client.

 

6.3. Taxa de manipulare retur 

  • Daca se doreste schimbarea unui produs care nu face obiectul garantiei, fleshlight isi rezerva dreptul de a aplica o taxa de manipulare retur in valoare de 3 lei.
  • In cazul in care produsele achizitionate nu corespund caracteristicilor specificate pe site, in momentul returului NU se va aplica taxa de manipulare.

7. Garantia produselor

 

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada de garantie se procedeaza astfel:

a) se anunta incidentul telefonic (sau prin e-mail) veti expedia produsul prin serviciul de curierat rapid, la adresa indicata de catre personalul fleshlight.com.ro, urmand ca acesta sa va parvina dupa ce a fost depanat sau inlocuit, in acelasi mod (curier rapid);

- produsul trebuie returnat in ambalajul original.

- nu se accepta la garantie produse cu ambalajul deteriorat sau fara ambalajul original.

- nu se accepta la garantie produse cu ambalajul acoperit de etichete postale, sau de curierat.

- nu se accepta schimbul produselor de uz intim.

b) achitarea expedierii produsului de la client catre depozitul nostru cade in sarcina clientului iar livrarea produsului depanat sau inlocuit cade in sarcina fleshlight.com.ro.

c) atunci cand repararea sau inlocuirea nu sunt posibile clientul poate opta pentru returnarea sumei platite sau obtinerea altui produs disponibil din aceeasi categorie.

d) produsele defecte care se incadreaza in termenii necesari obtinerii garantiei vor fi inlocuite cu acelasi model si in cazul in care acesta nu se afla pe stoc se va inlocui cu un produs cu caracteristici similare. In cazul in care inlocuirea cu un produs echivalent nu este posibila acesta va fi inlocuit cu un produs din o categorie superioara.

e) produsele defecte vor fi trimise de catre client, impreuna cu bonul fiscal sau factura, dupa caz, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului.

f) in cazul in care fleshlight.com.ro se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora, in termen de 30 de zile, prin mandat postal.

ATENTIE! Inainte de a trimite un produs la garantie este important sa va asigurati ca acesta este intradevar defect. Daca se constata ca produsul functioneaza dar a fost testat cu baterii expirate, sau introduse gresit, acesta se va expedia inapoi pe cheltuiala clientului.

8. Colete neridicate si returnate

Coletele trimise si neridicate in termen de 5-15 zile (sau 30 de zile  la post restant)  de la oficiul postal sau de curierat vor fi returnate automat de catre posta/curier. In acest caz clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cat si a celor percepute de catre posta ca taxa de magazinaj, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, fleshlight.com.ro isi rezerva dreptul de a cere plata integrala in avans, atit pentru retrimiterea coletului returnat cat si pentru comenzile ulterioare.

fleshlight.com.ro avizeaza telefonic si/sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la posta. Eventuale plangeri legate de lipsa avizarii de catre posta, nu vor fi acceptate.

9. Daune la transport

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa anunte telefonic fleshlight.com.ro, care va lua masurile necesare solutionarii la momentul receptionarii coletului.

10. Politica fleshlight.com.ro de protejare a informatiilor

fleshlight.com.ro duce o politică strictă de respectare a confidentialitătii datelor utilizatorilor sitului.

fleshlight.com.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

fleshlight.com.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

11. Modificari ale serviciului

fleshlight.com.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca fleshlight.com.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

12. Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

- utilizarea serviciilor fleshlight.com.ro se face pe propria raspundere.

- fleshlight.com.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.

fleshlight.com.ro nu ofera nici o garantie pentru calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerinteleorice

Toate produsele vandute pe acest site sunt vandute drept 'produse inedite'. Vanzatorul fleshlight.com.ro, nu poate fi tras la raspundere pentru nici o dauna produsa datorita folosirii necorespunzatoare.

13. Instiintare

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

14. Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului fleshlight.com.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul fleshlight.com.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului fleshlight.com.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

15. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 
DORESTI OFERTE SI REDUCERI EXCLUSIVE ?
Introdu adresa de email in campul alaturat unde iti vom trimite oferte promotionale inedite!